Достапна Боја: Сина, Жолта, Розева и Светло зелена.
При нарачка во забелешка наведете боја.
!

Светлечката желка е совршена за приспивање на вашите деца, бидејќи покрај тоа што го украсува вашиот ѕид со разнобојни ѕвезди и форми на месечини, испушта и мелодија. Помага и за деца кои се плашат од темнина.

– Проектира разнобојни ѕвезди низ целиот таван со 3 различни опции на појавување и бои.
– Идеално за бебиња и деца до 3 години.
– Автоматски се исклучува по 50 минути.
– Се напојува преку USB кабел или има опција да се користат батерии(3 AAA стандардни батерии.
– Материјалот е пластика и плишана ткаенина.

Упатство:
– Играчката се вклучува на копчето ON/OFF
– Копчето L1 служи за менување на светлинските ефекти
– Копчето L2 овозможува ѕвездите да светат во една од трите бои
– Копчето L3 Ви овозможува да уклучите и менувате музика (4 различни мелодии)