7 ДНЕВНА ЛИМИТИРАНА АКЦИЈА!!!

НАРАЧАЈТЕ 1 И ДОБИВАТЕ +1 ГРАТИС!!!!

Ruggies се мали силиконски триаголници изработени така за да ги држат вашите теписи и патеки и да спречат зализгување, без да остават никакви остатоци по подот.
Тие се многу лесни за употреба, едноставно ги поставувате во секој агол на вашиот тепих или килимче и потоа го поставувате тепихот на подот, како и обично.
Ако некогаш Ruggies пројават пролизгување, само ги миете со сапун и вода.

Против непожелно и опасно зализгување на теписи и патеки!
Лесни за употреба – едноставно ќе ги притиснете и тие веднаш ќе се залепат!
Не се токсични, нема да наштетат на децата и домашните миленици!
Лесни за одржување- се мијат со сапун и вода.
Комплет од 4 парчиња и 4 влошки – вкупно 8бр.

Како да нарачате:

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.

За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да ни пишете во инбокс на нашата фејсбук фан страница: