Слушалки Ditmo

Опис: 

Ако некој е експерт за квалитет на звук, тоа се Ditmo  слушалките .

Токму поради тој дизајн ова се слушалки кои се познати по прецизниот, посилен и поудобен звук. Ова се слушалки кои се одликуваат со елегантен и модерен дизајн и дефинитивно соодветствуваат на слушалки изработени по најновата софистицирана технологија.

Карактеристики:

Овие слушалки се оние кои навистина ни се потребни на сите нас бидејки испуштаат чист и квалитетен звук и користат технологија која се служи со блокирање на сите други звуци.

Во однос на нивните големи бенефити и карактеристики, дефинитивно можеме да ги спомнеме меките ушни перничиња и тоа дека се дизајнирани  за да го генерираат емоционалното искуство и прават музиката која ја слушате да изгледа како уметникот да ја репородуцира само за вас.

Овој продукт е направен само за да се прилагоди на вас и вашите уши, и комплетно да се вклопи на секој облик на глава така што секојпат можете да ја чувате вашата музика до вас.

Урбаниот дизајн на овие слушалки воедно ќе ви обезбеди и удобност за нивно користење, нема ни да ги осетите дека воопшто ги носите.

Спецификации:

Слушалките Ditmo  се компатибилни со голем број на модели на сите брендови на мобилни телефони кои користат стандардни конектори.

Висока моќност на кабелот со LC-OFC жица, со можност за спроведување на 99,99% транспарентен, мек и јасен звук. Мазна конекција, одржување на оргиналниот глас. Слушалки со заштита TPE обезбедени од топлина, корозија и влага.

Детали:

Боја: бела, црвена, црна и сина
Импеданса на звучниците:32Ω+15%
Дијаметар на слушалката: 40 mm
Осетливост: 95 dB S.P.L at 1KHz
Фреквентен опсег: 20-20000 Hz
Номинална импеданса: 16 оми

Номинална моќност:15mW
Моќна способност:100mW
Должина на кабел: 1.2m монтажен
Активно поништување на шумот: Да
Конектор: 3.5 mm
Технологија: Динамички
Конекција: Сигурен отстранлив аудио кабел

=======================================

Како да нарачате? ⤵

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.

За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да ни пишете во инбокс на нашата фејсбук фан страница: