Опис:

Со Flyscreen во вашиот дом ќе продира само свеж воздух. Мрежата против инсекти наменета за прозорци e направена од висококвалитетен материал- здрава мрежеста ткаенина и ги блокира досадните инсекти. Безопасна е за животната средина.
Во комплетот влегува двојно леплива лента која ја лепите на прозорец / врата и др …

 1. Начин на користење
 2. Прво измерете ги димезиите на вашиот прозорец од надворешна страна,
 3. Избришете ја областа каде што ќе ја лепите двојно лепливата трака да биде чиста и поминете со сува крпа
 4. Залепете ја лепливата лента на рамите околу прозорот
 5. Поставете ја мрежата(вишокот слободно исечете го со ножици)

 

 1. Големина:
 • 80 х90 см
 • 110х130 см
 • 130х150 см
 • 150х150 см
 • 150 х180 см

Како да нарачате:

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.

За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да ни пишете во инбокс на нашата фејсбук фан страница:
https://www.facebook.com/TheOutletMk/