Cure Sleepness -уред против заспивање додека возите

Кога размислуваме за алармните часовници, тие обично се наменети да нѐ разбудат во одредено одредено време, за да можеме да го започнеме денот или да се подготвиме за одредена пригода. Ова може да биде вообичаен концепт на алармните часовници, но дали алармот што нè одржува буден, исто така, би бил и од друга корист?

Многумина од нас се нашле во неколку опасни ситуации за возење, каде што сме многу уморни, а одржувањето да останеме будни не само што ќе нè доведе до нашата дестинација побрзо, туку ќе останеме живи.
Во полесна смисла, постојат и гејмери ​​кои играат со часови и часови и не можат да си дозволат време за да се одморат.
Трет пример каде што би сакале да останеме будни е студиозно опкружување или семинари каде понекогаш тешко е да се следат поради огромниот недостаток на сон.
Ниту еден од овие примери не е наменет да ги осуди ваквите дела или навики, но многумина сѐ уште ги доживуваат и избираат.
Ако мора да поминувате низ такви времиња а да останете будни е неопходно и посакувано, тогаш тука е алармот да не заспиете додека возите.

Cure Sleepness работи на принципот на електронска рамнотежа и не ги попречува нормалните движења во автомобилот. Алармот се вклучува само кога главата на возачот ќе падне напред во сонливост, едноставен, но многу ефикасен уред.

Како работи?
Вклучете го копчето на “ON” и поставете го на десното или левото уво. Уредот емитува “Би-Би-” аларм кога возачот има тенденција да заспие со навалена глава; нема звуци кои се емитираат кога возачот го задржува нормалниот статус на возење со очи што гледаат напред.

Карактеристики:

. 100% нов апарат за против заспивање додека возите
. Ниска потрошувачка на енергија
. Моќен аларм
. Работи на проучување на балансот на човечкото тело
. Предупредувања кога главата се спушта во степени од 15 ° до 20 °
. Лесен за употреба и удобен да се носи долго време
. Особено погоден за возење на долги релации или ноќно возење
. ON / OFF прекинувач
. Напојувано од четири AG3 копчиња батерии (вклучени)
. Супер светло-18гр

 =======================================

Како да нарачате? ⤵

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.

За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да ни пишете во инбокс на нашата фејсбук фан страница: