Дали сте уморни да се грижите за вашите чевли и книги каде да ги сместите, или ги чувате по различни простории?
Комбинацијата на гардероберот за чевли и кутии го носи специјалниот преклопувачки раб за чевли со повеќенаменски опции.
Таа има 5 полици , а од страната на гардеробеот имате 3 џепчиња.
Тоа ви овозможува да зачувате повеќе од 15 парчиња чевли во покриениот кабинет. Сега можете да ги чувате чевлите, книгите, кутиите за чевли, облеката, играчките и голем број на различни предмети за домаќинството и да ги покриете со фенси ,цврста ткаенина и водоотпорна, која воедно е отпорна и на прашина .

 • Висок квалитет
 • Гардеробер за чевли со заштитна покривка
  Со 4 слоја
  Големина: 60 x 30 x 90 cm
  Лесна инсталација
  Може лесно да се демонтира
  Солидна издржливост на производот
 • Бои : Виолетова

=======================================

Како да нарачате? ⤵

ЗАБЕЛЕШКА :Ве молиме во полето коментар или во полето за емаил ЗАДОЛЖИТЕЛНО наведете боја од погоре наведените.

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.

За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да ни пишете во инбокс на нашата фејсбук фан страница: