Auto Fan – соларен разладувачки уред за автомобил
Овој производ е со соларно напојување со вентилатор кој ја одржува свежината во паркираното возило.

Ја заштитува скапата електрична опрема од висока температура.
Погоден е за сите автомобилски стакла.
Пренослив и лесен за инсталација.
Карактеристики:
Работи на соларна енергија, не се потребни батерии, се намалува користењето на клима и ја намалува потрошувачката на гориво.

Забелешки:
Auto Fan е наменет исклучиво за употреба во паркирани автомобили.
Auto Fan не работи во автомобили со затемнети стакла.

Спецификации:
Боја: Црна
Големина: 14,5 / 11 / 6см
Тежина: 292 грама
Големина на пакување: 15.5 / 12 / 9см

Инструкции за инсталација:
1. Монтажната лента, се става во влезовите на двата краја на Auto Fan.
2. Спуштете го страничниот прозорец надолу околу 30 мм.
3. Наместете ги лентите на Auto Fan врз стаклото на автомобилот.
4. Исечете го вишокот од лентите во согласност со соодветната должина, додека уредот за ладење работи во тесна соработка со возилото.

5.Затворете го прозорецот до крај и уредот веќе е спремен за користење!

Пакетот вклучува:
1бр. Монтажна лента
1бр. Упатство за корисникот
1бр. Auto Fan – разладен уред

 Погледнете го и видеото подоле !!!