Супер лепило 

Со Супер лепилото 5 Second FIX благодарение на иновативната и формула брзо ќе ги поправите на пример рамките на очилата, брзо  направите поправка на пример на рамката на очилата кои ви паднале, омилениот накит или нешто друго без да ги носите кај соодветниот мајстор.

Супер лепилото се стврднува благодарение на UV зраците од ламба на инструментот. 

Предности на Супер лепилото 5 Second FIX:

  • Се стврднува за 5 секунди, благодарение на ултравиолетовата светлина
  • Погоден е за метал, дрво, стакло, пластика и друго
  • Може да се бои или бруси
  • Посилен од апаратите за заварување
  • Тежина 4гр.

Како да нарачате:

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.

За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да ни пишете во инбокс на нашата фејсбук фан страница:
https://www.facebook.com/TheOutletMk/