7  Дневна  Акција !!!! Нарачајте  Auto Fan – соларен разладувачки уред за автомобил + Добивате Гратис SMART HD Очила за безбедно возење! 

 

Опис:

1: Auto Fan – соларен разладувачки уред за автомобил

Овој производ е со соларно напојување со вентилатор кој ја одржува свежината во паркираното возило.

Ја заштитува скапата електрична опрема од висока температура.
Погоден е за сите автомобилски стакла.
Пренослив и лесен за инсталација.
Карактеристики:
Работи на соларна енергија, не се потребни батерии, се намалува користењето на клима и ја намалува потрошувачката на гориво.

Забелешки:
Auto Fan е наменет исклучиво за употреба во паркирани автомобили.
Auto Fan не работи во автомобили со затемнети стакла.

Спецификации:
Боја: Црна
Големина: 14,5 / 11 / 6см
Тежина: 292 грама
Големина на пакување: 15.5 / 12 / 9см

Инструкции за инсталација:
1. Монтажната лента, се става во влезовите на двата краја на Auto Fan.
2. Спуштете го страничниот прозорец надолу околу 30 мм.
3. Наместете ги лентите на Auto Fan врз стаклото на автомобилот.
4. Исечете го вишокот од лентите во согласност со соодветната должина, додека уредот за ладење работи во тесна соработка со возилото.

5.Затворете го прозорецот до крај и уредот веќе е спремен за користење!

Пакетот вклучува:
1бр. Монтажна лента
1бр. Упатство за корисникот
1бр. Auto Fan – разладен уред

                                                                  +

Опис: 

2: SMART HD Очила за безбедно возење во сите временски услови, ултра дизајн кој сега може да го носите врз вашите очила за гледање.

Како резултат на намалена видливост, сите возачи честопати се соочуваат со тешки услови за возење. Густата магла, дожд, намалената видливост при зајдисонце, или изгрејсонце се отежнува поради заматеноста на објектите. Голем проблем за време на возењето, исто така,се јавува и од надоагачките фарови и светла во сообраќајот.

Нивната тајна е посебното поликарбонат стакло,кое го зголемува контрастот и го намалува отсјајот од фаровите на надоагачките автомобили.

Предностите на SMART HD Очилата

Тие може да се користат заедно со вашите корективни очила имаат поларизирани леќи со УВ филтер 100, овозможува пријатно возење, дури и во светли сончева светлина, има заштита на очилата и од страна која исто така, вклучува стакло, што уште повеќе го зголемува видното поле.

Добивате:

  • 1 Пар Smart HD Очила за ноќна визија

 

Како да нарачате:

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.

За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да ни пишете во инбокс на нашата фејсбук фан страница: