Очила со HD за Ноќна Визија за безбедно возење во сите временски услови.

Како резултат на намалена видливост, сите возачи честопати се соочуваат со тешки услови за возење. Густата магла, дожд, намалената видливост при зајдисонце, изгрејсонце или во текот на ноќта возењето се отежнува поради заматеноста на објектите. Голем проблем за време на возењето, исто така,се јавува и од надоагачките фарови и светла во сообраќајот.

Најпопуларниот производ, кој ги освои светот, сега се достапни и во нашата земја – HD визија очила се дизајнирани за безбедно возење во магла, додека се вози во текот на ноќта, на дожд или на силна сончева светлина.
Изработени од лесни, квалитетни материјали и удобни, и пред се безбедни.
Нивната тајна е посебното поликарбонат стакло,кое го зголемува контрастот и го намалува отсјајот од фаровите на надоагачките автомобили.

Предностите на HD визија очилата е дека тие може да се користат заедно со вашите корективни очила имаат поларизирани леќи со УВ филтер 100, овозможува пријатно возење, дури и во светли сончева светлина, има заштита на очилата и од страна која исто така, вклучува стакло, што уште повеќе го зголемува видното поле.

Очила имаат модерен дизајн. Исто така, можете лесно да ги ставите над вашите корективни очила и да ви обезбедат кристално јасна слика каде и да сте и во сите временски услови!
Карактеристики на производот

Обезбедете си сами видливост на пат на сите временски услови!
– Безбедно возење во магла, темнина, дожд или силно сонце
– Зголемување на контрастот и намалување на одблесокот од фаровите на автомобилите
– Може да се користи преку вашите корективни очила
– Поларизирани очила со УВ филтер 100
– Модерен дизајн, удобно се носат, но пред се, даваат безбедност.