Преносни очила за читање, со футрола.
Крајно практични со тоа што се склопуваат и имаат мини футрола за која воопшто нема да се грижите дека може да се оштетат.

Карактеристики:

– Диоптрија: + 1,0, + 2,0, + 3,0, + 4,0.
– Дизајнот на рамките и леќите обезбедува одлична издржливост;
– Дизајн на склопување, лесен за носење;
– Удобни за подолга употреба;
– УВ заштита
– Модел кој одговара на повеќето облици и големини на лицето.
– 100% одличен квалитет;

Боја: сребрена.
Диоптрија: + 1,0, + 2,0, + 3,0, + 4,0.
Материјал: Метална рамка.

Големина:
Леќи за рамки: 5 * 3.2см (Д * Ш)
Рамка: 14 * 3.2см (Д * Ш)
Должина на рамка : 13,2см