Депилаторот за отстранување на влакна Flawless Gold е нов апарат за едноставно и ефикасно отстранување на влакната од лицето. Во него има мало ротирачко сечило со чија помош безболно ќе ги отстраните влакната.
Одличен за отстранување на влакенцата околу усните, вратот, обликување на веѓите и останатите делови од лицето.

Има дизајн на кармин, па можете секаде да го носите со вас. Производот е хипоалерген – одобрен од дерматолозите.