Залиха: Нема!

Совршена машина за домашна употреба, лесна и пренослива спремна за шиење. Машината има две брзини на шиење. Машината има вградено светло за да може да ја користите во сите услови денски и навечер. Работи на струја преку адаптер. Во пакетот добивате и педала за најдобро користење на машината.

Во пакетот добивате: конец, игла, педала, адаптер за струја и упатство + резервна игла и конец.
Напојување: адаптер или батерии

Големина: 21.1 x 13.5 x 22.9 см
Моќност: 6W
Тежина 950.0 гр.

Начинот на подготовка и припрема за работа со машината за шиење можете да погледнете на следното видео: