Негувајте го Вашето лице, нека Вашето лице биде чисто и беспрекорно мазно.
Апаратот ја оддржува кожата хидратантна и свежа, ги зацврстува мускулите на лицето и спречува појава на акни.
Напредната технологија на четкичките е идеална за нежна, осетлива и нормална кожа.

Со масажерот можете секојдневно да:

-го масирате лицето
-правите пилинг на лицето
-го чистите лицето
-ја подобрите циркулацијата на лицето
-ги отстраните мртвите клетки од лицето
-нанесувате крема или маска за нега на кожа

Со оваа четка за длабинско чистење, масирање и ревитализација, добивате дополнително уште една мека четка за отстранување на мртвите клетки од кожата.