Опис:

Комплет светла за сигнализација за велосипед.
Лесно прикачливи за различни делови на тркалото или воланот на велосипедот. Со 3 режими на работа на светлата.
Бела и црвена светлина (Белата со силиконски фенер осветлена со бела светлина, Црвениот со црвена) .
– Со силиконски слој – 2 парчиња во пакување + батерии.

Карактеристики:
– Лесно прикачливи за различни делови на велосипедот
– 3 режими на работа на светлата:
> Бавно трепкање
> Брзо трепкање
> Постојана светлина
– 2 LED диоди во секоја светилка
– Заштитени од влага
– Напојување: 2 парчиња. батерија CR2032 (вклучени во комплетот) во секое фенерче по 1 бр.
– Приближни димензии на светилката: 50 x 30 x 30 милиметри.

Комплетот вклучува:
1 бр. Црвено светло + 1бр. батерија
1 бр. Бело светло+ 1бр. батерија.

=======================================

Како да нарачате? ⤵

За да ги добиете сите производи со вкупна испорака, ве молиме додадете ги во една заедничка кошница.

За да се финализира нарачката, стиснете на копчето *КУПИ* или може да ни пишете во инбокс на нашата фејсбук фан страница: