Сет од 3 калапи флексибилни за идеално обликување на торта и колачи.
——————————————————————-

Димензии:
– Мала: 24cm
– Средна: 26cm
– Голема: 28cm

Дното и страните се независни што ги прави сетовите практични за да извадите идеална форма по печењето.

Предности:

– направени од нелеплив материјал, лесно се чистат, не апсорбираат мириси
– формата лесно се отстранува од калапот, може да го извадите и дното
– идеални за печење торти до максимална температура
– лесни за употреба
– вашите торти ќе бидат подеднакво испечени од двете страни и во внатрешноста