Брзо и лесно за употреба – добијте ги резултатите за неколку секунди.
Анализа на концентрацијата на алкохол во крвта во секое време и насекаде. Дигитален тестер на алкохол во форма на приврзок – користи 2 АА батерии – Автоматско исклучување. Ја мери содржината на алкохол во крвта на три нивоа (видете дополнителни белешки подолу).

– Едноставен и брз метод за анализа на концентрацијата на алкохол во крвта во секое време, насекаде.
– Пренослив и удобен за носење како приврзок со клучеви.
– Користете 2 x AAA големина (1,5 V)

Спецификации:
– Ниво 1: Безбедност: под 0,02% BAC (содржина на алкохол во крвта) – зелено
– Ниво 2: Внимание: 0,02% – 0,05% BAC – жолто
– Ниво 3: Опасност: над 0,05% BAC – жолто и црвено