Апаратче за лица со оштетен слух – Со батерии
🔖 Цена: 690 денари!
=======================
– Со регулатор за јачината на звукот.
– Во пакетот го добивате апаратчето, 3 гумички со различни величини и 3 батерии.
– Помага до 90 % оштетен слух .
———————————————-
Вршиме достава низ цела Македонија +100 денари…